Care sunt metodele prin care pot primi banii de la site-urile de videochat ?

Metodele sunt in numar de trei: cec bancar, transfer bancar si conturi online.

Cec bancar-site-ul emite pe numele vostru un cec, care va fi expediat ulterior prin posta. Dupa primire, trebuie sa-l depuneti la banca, urmand ca in termen de 30 de zile sa primiti contravaloarea acestuia.

Transfer bancar-trebuie sa va deschideti un cont (in functie de site, in Euro sau Dolari) la orice banca din Romania. Avantajul in acest caz este ca, la majoritatea bancilor deshiderea contului este gratuita.

Conturile online virtuale reprezinta cea mai folosita metoda de plata in industria adult. Functionarea este similara cu un online banking. Banii sunt virati intr-un cont „bancar” virtual (pe internet) pe care il puteti controla oricand. Banii pot fi retrasi printr-un card de debit sau credit, de la orice bancomat din Romania sau din strainatate.

Sunt site-uri care va ofera astfel de conturi, implicit carduri, gratuit si site-uri la care trebuie sa platiti (contravaloarea deschiderii unui astfel de cont este variaza intre 25 si 50 de dolari si vi se opreste din castigurile realizate de catre banca emitenta).

Cele mai frecventate sericii de acest gen sunt Paxum si Payoneer. Pentru mai multe informatii interesati-va la site-urile unde lucrati.

Recomandarea noastra: Payoneer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu