Videochat pe Cont Propiu - Pasii de Inceput pentru o Activitate de Succes

Daca doresti sa lucrezi in domeniul videochatului, trebuie sa ai peste 18 ani in momentul in care te decizi sa incepi aceasta activitate. Pentru a lucra ca performer videochat trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
  1. Sa ai impliniti 18 ani, trebuie sa dovedesti cu acte acest lucru la inscrierea pe site-urile de videochat
  2. Sa ai un calculator echipat cu camera web sau camera video
  3. Sa ai banda de internet de cel putin 1mbps upload (pentru 3 site-uri de videochat) - testeaza viteza aici
  4. Sa iti faci un program de lucru pe care sa il afisezi in pagina ta de profil, pe site-urile de videochat
  5. Sa stii cel putin o limba straina, fie ea engleza, franceza sau alta limba de circulatie internationala
  6. Sa urmaresti cu atentie orice email primit de la site-urile de videochat, referitoare la noutati, concursuri, noi modalitati de plata, etc!
  7. Sa lucrezi conform contractului de colaborare intre tine si site-ul de videochat (de exemplu daca lucrezi la sectiunea nud pentru bani mai multi, trebuie sa fi nud cand intri online, in niciun caz sa nu fi nud in freechat sau daca lucrezi la sectiuni non-nude sau non-adult/flirt)
  8. Sa respecti toti membrii care iti intra in chatroom, sa vorbesti doar in limba aleasa de tine la inregistrare, daca ai ales lb engleza sa vorbesti doar in limba engleza pe videochat
  9. Sa nu dai datele de contact (nr mobil, id mess, email, etc) membrilor din chatroom, risti sa pierzi toti banii castigati, acest lucru este o incalcare grava a regulamentului pe orice site de videochat
  10. Sa nu intri la lucru pe videochat cu animale sau copii in chatroom, acest lucru inseamna de altfel o incalcare grava a regulamentului si poti raspunde in fata legii daca faci videochat in acest mod
  11. Sa acorzi atentie modului in care arati pe webcam, cu cat esti mai atragatoare cu atat poti avea mai multi membrii in chatroom, implicit mai multi bani!
Ca in orice job ai drepturi si obligatii pe care trebuie sa le respecti daca vrei sa faci bani din videochat. Site-urile de videochat iti vor oferi un contract de colaborare pe care il vei citi, semna si trimite inapoi la site si numai aprobare vei putea sa lucrezi. La inregistrarea pe site-urile de videochat ti se vor cere urmatoarele:
  1. Copie a unuia sau a doua acte de identitate cu poza (copie buletin, copie pasaport sau copie permis auto)
  2. O poza cu actul de identitate tinut in mana, in dreptul capului
  3. O poza tip buletin
  4. Contractul pe care trebuie sa il citesti si dupa ce il semnezi sa il trimiti la site-ul de videochat
  5. Metoda de plata - contul bancar unde se vor trimite banii.
Platile in domeniul videochatului se fac la o perioada anume stabilita de fiecare site de videochat in parte. De exemplu pe Livejasmin platile se fac la fiecare doua saptamani, cu decalaj de doua saptamani. Mai exact pe 10 si pe 25 ale lunii. Banii facuti de tine in contul tau de performer intre 1-15 luna aceasta ii vei primi pe 10 luna viitoare, iar cei facuti intre 16 si ultima zi din luna aceasta, ii vei primi pe 25 luna viitoare. Site-urile de videochat prezentate in acest blog sunt cele mai recomandate, cele mai serioase si cele cu care merita sa va incepeti activitatea de performer pe cont propiu. Sunt cele mai mari site-uri si ofera cele mai bune conditii si solutii pentru a face bani din propia locatie, fara sefi si fara comisioane ascunse.

3 comentarii:

  1. pentru incepatore va recomand www.bongcams.net

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut as dori sa incep sa fac videovhat de acasa pecont propriu fara agentie fara nimic, ati puteasa imi explicti unde as putea sa imi fc conturi. Si as dori sa stiu daca trebuie sa imi fac firma sau ceva de genu.

      Ștergere