Pot castiga bani si cand sunt offline ?

Multe fete intreaba daca mai pot face bani si cand nu sunt online, daca exista plati pentru galeriile de imagini si galeriile de showuri erotice - raspunsul este Da. Exista site-uri pe care va puteti inregistra singure show-urile private, pentru a putea fi vizualizate atunci cand nu sunteti online, de catre membrii site-ului respectiv, contra cost, urmand sa primiti bineinteles o parte din veniturile astfel generate.

In cazul unui model care se afla la inceput, este indicat sa se afle mai mult online. Punandu-va in postura clientilor care va acceseaza profilul, ganditi-va, ati prefera sa vizionati o inregistrare video sau sa interactionati live cu modelul respectiv? Si ma gandesc ca raspunsul corect presupune, fara nicio exceptie, prezenta live.

Insa, dupa cum am mentionat anterior, da, se pot castiga bani si atunci cand nu sunteti online, din inregistrarile video, dar astfel de venituri nu pot fi comparate cu cele realizate in urma show-urilor private (cu plata la minut), pentru care trebuie sa stati online cat mai mult timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu