Vreau sa devin model de webcam, ce trebuie sa fac ?

Sa fi model de webcam este un mod excelent de a lucra de acasa in timpul liber. Dacă aveti nevoie de nişte bani în plus şi nu va temeti pentru a arăta corpul pe webcam, in această linie de muncă se poate câştiga $ 20 - $ 100/ora. Doar urmaţi aceşti paşi înainte de a începe:
  • Cauta un site de videochat care face recrutari sau inregistreaza-te independent - de recomandat sa folositi site-urile de videochat din oferta noastra, nu va cerem niciun comision. Nu este niciodată o nevoie de a lucra pentru un studio. Ei iau un procent din bani. Adica din banii facuti pe site-urile de videochat, de exemplu ati facut 1000$ in doua saptamani, studiourile de videochat va mai opresc inca 50-80%. Banii deja sunt taxati de site-urile de videochat, nu merita sa faceti munca voluntara oferind comisioane si studiourilor de videochat, mai ales daca lucrati de acasa sau pe cont propiu.
  • Priviţi cu atenţie cât de mult este dispus să plătească site-ul de videochat unde veti lucra. Veţi găsi o serie de site-uri de videochat care vă va plăti doar 30% din câştigurile dvs. - cauta locuri care oferă 40% sau mai mare. Unele plătesc chiar si 45% din câştiguri. Acest lucru poate părea mic, dar 25-35% este un standard industrial. Marea majoritate a câştigurilor se duc catre site-urile de videochat pentru a ajuta la plata pentru taxele de marketing şi de credit.
  • Întrebaţi site-uri de videochat cum şi când va plătesc. Nouă din zece site-uri de videochat vă va trimite un cec la fiecare două săptămâni. Unii plătesc saptamanal sau la doua saptamani la un cont Paxum sau Payoneer.
  • Trimiteti formularele necesare pentru a vă asigura că sunteti in legalitate si aveti voie să lucrati. Această informaţie este foarte importanta atunci când se lucrează ca model de webcam. Aceste documente sunt de obicei necesare în forma unui. Jpeg fişier de imagine. Exemple de acestea sunt un ID fotografie, model de contract semnat, precum şi un model de formular 2257 (prin acesta se justifica si declarati ca aveti peste 18 ani si ca sunteti apt/a pentru a lucra pe webcam). Aceste forme sunt aproape întotdeauna prevăzute pentru tine de site-uri de videochat.
  • Nu trimiteti niciodata actele sau formulare unor necunoscuti pe internet indiferent cat de credibili vi se par, pentru ca e posibil sa fiti victima unor fraude sau s-ar putea sa lucrati fara sa primiti plata. Colaborati direct cu site-urile de videochat!
  • Intrati in contact cu site-ul de videochat unde doriti sa lucrati pentru sfaturi şi ajutor dacă vreti sa luati la cunoştinţă ceea ce ar trebui sa faceti. Un site de videochat bun iti va oferi tot ce ai nevoie pentru a reuşi şi va oferi un reprezentant personal în care vă va ajuta cu succes.
  • Atentie! Niciodata un site de videochat nu va apela pe cineva prin messenger. Site-urile de videochat au propia lor pagina de suport online unde puteti primi detalii.

Sfaturi de care trebuie sa tineti cont ca model de webcam

  • Întotdeauna purtati o fusta scurta sau o rochita sexy pentru a impresiona. Acordati atentie la make-up si la costumele de lenjerie sexy.
  • Încercaţi sa lucrati in diferite momente ale zilei. Internetul este o piata 24 / 7 şi modele de webcam sunt necesare pentru orice moment din zi.
  • Folositi un microfon. Majoritatea clientilor vor dori să vă audă.
  • Învaţati să lucrati cu multe site-uri, acest fapt vă va ajuta să se dublati, eventual, triplati venitul dumneavoastra. Veţi învăţa că puteţi obţine plăti pentru difuzarea stream simultan pe 2 sau mai multe site-uri.
  • Găsiţi site-uri cu caracteristici noi şi incitante. Intotdeauna pe acest blog vor fi afisate fara a se cere vre-un comision cele mai bune site-uri pentru a lucra ca model de webcam.

Avertismente!

  • Nu folosiţi niciodată Paypal ca un model de webcam acestea vor suspenda contul dvs. şi să păstreze banii. Paypal NU este pentru munca adult webcam. Utilizaţi Payoneer sau Paxum. La inregistrare pe un site de videochat o sa fie destule informatii despre metoda de plata acceptata, unele site-uri de videochat va pot oferi mai multe informatii despre deschiderea unui cont Payoneer sau Paxum.
  • Fi extrem de atent la ceea ce informaţii dati clientilor. Orice ar spune despre ei înşişi ar putea fi cu uşurinţă fals sau conceput să vă păcălească. Nu va dati datele personale pe webcam.
  • Nu colaborati cu persoane binevoitoare din anunturile de mica publicitate pentru a incepe o activitate de webcam. Intotdeauna aceste persoane urmaresc sa va injumatateasca veniturile si/sau sa va pacaleasca, lucrati direct cu site-urile de videochat.
  • Faceti diferenta intre un studio de videochat si un site de videochat. Un studio de videochat este acel loc unde mai multe persoane lucreaza ca modele de webcam. Un site de videochat este acea pagina web unde isi desfasoara activitatea modelele de webcam. Colaborati doar cu site-urile de videochat!
  • Nu folositi messengerul pentru a trimite sau primi documente si alte informatii in legatura cu activitatea de model videochat. Site-urile de videochat au o pagina securizata unde trebuie sa faceti acest lucru, niciodata nu veti fi apelat/a pe messenger de reprezentantul unui site de videochat, daca asta se intampla inseamna ca sunteti in contact cu o persoana care doreste sa va pacaleasca mintindu-va ca este din partea unui site de videochat.

Lucrurile de care veţi avea nevoie pentru a lucra ca model de webcam

  • Computer
  • Un webcam (Microsoft HD, Logitech, Creative)
  • Microfon
  • O camera sau un spatiu frumos aranjat (nu o camera murdara, aglomerata de mobila si bibelouri sau cu altcineva in cameră)
  • Internet de bandă largă

4 comentarii:

  1. Lume! :) Sunt o sumedenie de saituri nu va prostiti de aparente! Iata http://www.websupermodels.com spre exemplu, ofera 50/50 din venit, $3.99 pe minut, 5% din venitul lunar al prietenei pe care o aduci la ei. Cica se lanseaza curand dar imi plac la nebunie! :) Mama ce bani voi face cu ei :P :)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. RECHERCHE ANIMATRICE OU COUPLE POUR WEBCAMS

    Devenez animatrice ou couple pour webcams et gagnez de 20 à 100 EUROS de l'heure !
    Un travail à domicile et à temps partiel où vous décidez de vos horaires .
    Vous étes une femme de + 18 ans ou un couple qui ont envie de lacher vos inhibitions online et exciter vos admirateurs .
    C'est idéal pour arrondir vos fins de mois !
    Il faut un ordi , une webcam, et une connexion internet Adsl , c'est parti !
    Contacter nous à fr@cam4bucks.com ou aller voir cam4bucks.com
    en indiquant inscription + photo si possible

    RăspundețiȘtergere
  3. CASTIGA 100% CA MODEL SAU CA STUDIO PE SITE AMERICAN !!! http://www.camcityrom.com

    RăspundețiȘtergere